img

Kapsalon

Lamir Rachoum runt een leuke, moderne, gezellige kapsalon voor het hele gezin. Gezelligheid en vakman- schap staan bij ons hoog in het vaandel onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

kapper rijswijk

U kunt een afspraak maken of tijdens de openingstijden even binnenlopen om te informeren of er plaats voor u is in onze kapsalon! Dames, heren & kinderen zijn welkom!

Kapsalon Saoed is een kapsalon die zich reeds jaren een immense populariteit onder de trendy Rijswijkers mag heugen.

Menigeen stapt hier maandelijks met een nieuw kapsel en een trendy look de deur uit. Het kapsel dat wij klanten bij Kapsalon Saoed aanmeten, is niet zomaar een kapsel maar meer een Lifestyle, een Statement dat zij weken tot maanden bij zich dragen en daarom is kwaliteit voor ons zo belangrijk.

Medewerkers bij Kapsalon Saoed, krijgen - naast een leuke baan in een goed georganiseerd bedrijf alle gelegenheid om in eigen tempo hun carriere te plannen.

Team Kapsalon Saoed Rijswijk

Daarnaast bieden wij medewerkers ook de zeer gunstige arbeidsomstandigheden. Tevreden medewerkers zijn namelijk belangrijk voor ons en dus zijn wij daar zuinig op.

Profiteer ook van onze 10% korting voor 65+ en de 10% studentenkorting!

Wil je geknipt worden?
Maak vandaag nog een afspraak

Afspraak maken

Fotogalerie

Bekijk hieronder een impressie van onze kapsalon in Rijswijk.

Wat zeggen onze klanten

  • Al jaren ben ik klant bij Kapsalon Saoed in Rijswijk. Altijd super vriendelijk en ik ga blij en mooi gekapt de deur weer uit. Zeer aan te bevelen en inderdaad voor het hele gezin!

    Ginny
  • Fijne sfeer en professionele kapsalon

    Liesbeth
  • Heel blij met de nieuwe kapster Danique die goed knipt en waarbij je een zinvol gesprek kunt voeren. Een toppertje en dat heb ik haar al laten merken

    Rinald
L'Oreal
Goldwell
Revlon
Olaplex
D:fi
Revlon